Fundatia Noi Citim

Caravana lecturii

Caravana lecturii a fost un proiect derulat in parteneriat cu 6 edituri: Curtea Veche, Nemira, Niculescu, Rao, Trei, Tritionic.

Proiectul a insemnat vanzare de carte la pret de editura, adica minus 40-45% fata de pretul de librarie. Au participat 110 voluntari care au vandut carte in 30 de orase ale tarii pe parcursul a 10 weekend-uri in perioada iulie - septembrie 2007.

Ne-am dorit ca beneficiarul final al acestui proiect - cititorul sa aiba ocazia sa achizitioneze titluri pe care si le dorea la un pret mai mic decat cel din librari si am si reusit acest lucru.

Caravana

Biblioteca fara fir

Biblioteca fara fir este un program de promovare a lecturii in mod direct, prin interactiunea intre oameni care impartasesc idei si pasiuni comune cu privire la lectura.

Acest program are doua coordonate de punere in practica: unul clasic, cel al imprumutului de volume din portofoliul fundatiei catre cei interesati de lectura lor, si un altul, neconventional, care consta in recomadarea si imprumutarea volumelor deja lecturate unui cunoscut. Aceasta abordare a proiectului pleaca de la ideea ca o carte serveste la satisfacea unei duble nevoi: aceea de informatie si de comunicare. Dorim sa cream o alternativa la societatea impersonala de astazi prin simpla creare a unor punti intre oameni prin intermediul lecturii.

bibliotecafarafir.ro

http://bibliotecafarafir.ro

<< Prima < Inapoi [4 / 4] Urmatoarea > Ultima >>