Fundatia Noi Citim

Cele 5 dimensiuni ale succesului - acum si in Bucuresti

Va invitam sa participati!

Fundatia "NOI CITIM" sprijinita de Cosmetics Oriflame Romania initiaza un program gratuit pentru tinerii care doresc sa participe la o succesiune de cursuri si sesiuni de comunicare a caror tematica sunt cele 5 dimensiuni ale succesului personal: cunostinte, competente, consecventa, convergenta si credinta.

Proiectul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 20-22 de ani, din, mediul universitar .

Selectarea participantilor se va efectua pe baza unui master plan personal

Intr-o prima etapa, se vor selecta 20 de participanti din fiecare oras in care se va desfasura sesiunea, dupa care intr-o etapa ulterioara, consecutiv mai multor seminarii, vor ramane doar 5 studenti din fiecare oras, care vor fi invitati intr-o tabara de vara intr-o locatie ce va fi ulterior anuntata.

Primii 5 participanti, cei mai buni din totalul celor care au ajuns in finala, vor primi sponsorizare, participarea la o sesiune de pregatire in strainatate la o universitate de renume.

Acest proiect s-a derulat deja in zece orase:

  • Cluj - 29 Februarie
  • Baia Mare - 2 Martie
  • Suceava - 10 Martie
  • Iasi - 11 Martie
  • Timisoara - 17 Martie
  • Oradea - 18 Martie
  • Galati - 3 Aprilie
  • Constanta - 4 Aprilie
  • Brasov - 9 mai
  • Craiova - 12 mai

La fiecare dintre cele 10 locatii numarul studentilor a fost mai mare decat cel asteptat, ceea ce denota interesul pentru acest proiect.

Trimiteti eseul pe adresa de e-mail mai sus mentionata si persoanele selectate vor fi invitate sa participe la proiect. Cele mai bune eseuri vor fi publicate intr-o culegere la o editura importanta din Romania.

Moderatorul sesiunilor va fi D-na Monica Tatoiu.

eventpic

"Despre cele trei puncte" - Chris Samy

Lansare de carte la Brasov

3puncte

Evenimentul a avut loc in data de 28 Martie 2008 in Aula Magna a Universitati Transilvania Brasov, cu ocazia Targului International de Carte si Muzica.

Au prezentat:
Gabriel Stan, Adrian Lesenciuc, Raul Popescu

eventpic

Cele 5 dimensiuni ale succesului personal

Fundatia NOI CITIM sprijinita de Cosmetics Oriflame Romania initiaza un program gratuit pentru tinerii care doresc sa participe la o succesiune de cursuri si sesiuni de comunicare a caror tematica sunt cele 5 dimensiuni ale succesului personal: cunostinte, competente, consecventa , convergenta si credinta.

Proiectul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 20-22 de ani, din mediul universitar.

Selectarea participantilor se va efectua pe baza unui master plan personal

Se vor selecta in prima etapa 20 de participanti din fiecare oras in care se va desfasura sesiunea, dupa care, intr-o etapa ulterioara, vor ramane doar 5, care vor fi invitati sa participe la o tabara de vara intr-o locatie ce va fi ulterior anuntata. Primii 5, cei mai buni, vor pleca intr-o sesiune de pregatire in strainatate.

Acest program se va derula in orasele Cluj, Baia Mare, Suceava, Iasi, Constanta, Galati, Craiova, Brasov, Bucuresti.
Moderatorul sesiunilor va fi D-na Monica Tatoiu.

Sunteti rugati sa trimiteti eseul dvs pe adresa de e-mail mai sus mentionata, persoanele selectate urmand a fi invitate sa participe la prima etapa a programului "Cele 5 dimensiuni ale succesului personal”.


Interviul pe care l-a oferit d-na Monica Tatoiu celor de la Foaia Transilvana: http://www.ftr.ro/succes-cu-doamna-oriflame-2901.php


Iasi:

Iasi


Suceava:

Suceava


Cluj:

Cluj


Oradea:

eventpic

Constanta:

eventpic

Galati:

eventpic

Brasov:

eventpic

Craiova:

eventpic