Fundatia Noi Citim


caravana_lecturii

Carti pentru vacanta dumneavoastra

Pentru al doilea an consecutiv, Fundatia “NOI CITIM” si Cosmetics Oriflame Romania organizeaza "Caravana lecturii”.

Este un proiect derulat in 32 de orase din tara cu ajutorul voluntarilor prin care fundaţia pune la dispoziţia consumatorului de literatură, iubitorilor de carte si citit, cărţi la un preţ accesibil. Au fost încheiate contracte cu noua edituri de la care se achiziţionează carte al carui pret nu implica costuri de transport sau alte taxe de distribuţie – toate acestea inseamna un minus de 30-40% fata de pretul de librarie.

Editurile partenere implicate in acest proiect sunt Curtea Veche, RAO, Niculescu, Trei, Nemira, Tritonic, Humanitas, Lider si Paidea.
Titlurile pe care le propunem sunt titluri noi, proaspat iesite de sub tipar, dar si alte titluri deja cunoscute care sa incite si sa satisfaca gustul pentru lectura.

O carte nu este frumoasă doar pentru ideile exprimate ci mai ales pentru posibilitatea pe care o generează de comunicare între oameni. Cartea îndeamnă la introspecţie dar creează şi legături exterioare unind personalităţi şi individualităţi distincte.

Va asteptam asadar pe parcursul lunilor Iulie, August si Septembrie sa vizitati si sa va alegeti cartile pe care sa le cititi in vacanta, si nu numai, de la standul cu expozitie de carte organizat in orasele: Alba Iulia , Alexandria , Arad , Bacau , Baia Mare , Bistrita , Braila , Bran , Brasov , Buzau , Calarasi , Cluj , Constanta , Craiova , Focsani , Galati , Iasi , Lugoj , Oradea , Piatra Neamt , Pitesti , Ploiesti , Ramnicu Sarat , Roman , Satu Mare , Sibiu , Sinaia , Suceava , Targoviste , Targu Jiu , Timisoara , Tulcea.

Ploiesti:

eventpic

tcdpnbvf on 22.03.2010. 16:11

tjPfPY cvnlcllzwljc, [url=http://fgkezfoefbze.com/]fgkezfoefbze[/url], [link=http://ribciqltacgx.com/]ribciqltacgx[/link], http://hhgsqkqqtbdo.com/

Andrei on 28.07.2009. 17:17

Exista undeva un program al acestui proiect? Un alt site poate?

mada on 15.09.2008. 15:49

cand ajunge caravana la Timisoara si unde se va organiza?

si eu on 24.07.2008. 01:55

punctul pe i . . . chestii gratis pentru poporul amarat . . . ce, voiati mai mult? :))

eu sunt multumit on 24.07.2008. 01:49

deci...ce atatea intrebari? sa ne multumim ca am participat la seminarul ala si am plecat cu un sac de carti cadou.

muc cel mic on 24.07.2008. 01:17

sa nu (ne) punem prea multe intrebari . . . traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, dupa cum spune un ganditor al vremurilor noastre . . . corectitudinea a devenit un concept care vinde bine, in pachetele frumos ambalate, ceea ce nu este decat mizeria morala a lumii in care traim ... lasati orice iluzie pe pragul usii de acasa, dincolo de el realitatea e cu totul alta . . .

naiv din fire, imi e greu sa-mi respect propriul sfat...ma iluzionez ca ar mai putea exista pe lume pachetele frumos ambalate care chiar sa contina "corectitudinea" promisa . . . o notificare pe acest site asupra procesului de selectie cred ca ar fi benefica pentru aceia dintre noi care nu au renuntat inca la a(-si) pune intrebari . . .

o inima zbuciumata on 24.07.2008. 00:52

comentariul anterior este pertinent, desi usor impertinent . . .consider ca macar un disclaimer sau o explicatie referitoare la procesul de selectie ar alina inimile zbuciumate ale celor, cel putin 51, de participanti neselectati :)

spiridusul din nuca de zahar on 24.07.2008. 00:31

de ce nu e sectiune de comentarii la articolul anterior (cel cu lista de castigatori ai sesiunilor de formare din cadrul proiectului "cele 5 dimensiuni ale succesului . . .")? mi se pare putin ciudat faptul ca dupa cum a fost prezentat proiectul pe aceasta pagina de internet, lista de selectie pentru urmatoarea etapa ar fi trebuit sa contina aproximativ 55 de nume (cate 5 participanti din fiecare din cele 11 orase) . . . 55=4 ??? grupul celor care au inca impresia ca 455, si care mai avem incredere in matematica de clasa I, le uram succes celor selectati si felicitam organizatorii pentru transparenta procesului de selectie . . .
p.s. ce ironie, ca sa postez acest comentariu va trebui sa efectuez o adunare . . . oare nu ma va trada matematica de clasa I ? probabil ca totusi 4+8 nu fac 12 si atunci comentariul meu va fi cenzurat :))

Adauga un comentariu

* = camp obligatoriu

:

:

:


9 + 9 =